English | Svenska | Español

Villkor och integritetspolicy för N.nu

Dessa villkor är mellan användarna som använder vår tjänst för att skapa en hemsida (du eller användare) och TodaysWeb Ltda. som är företaget bakom tjänsten (vi).

Genom att skapa en hemsida på N.nu så accepterar du och godkänner villkoren och integritetspolicyn i denna text.

Förbjudet innehåll:

Du kan inte använda vår hemsidestjänst för att skapa följande innehåll:

 1. Erotiskt, pornografiskt eller som handlar om sexuella tjänster.
 2. Cracking, hacking eller av liknande natur.
 3. Innehåll gjort för att manipulera sökmotorer utan något värde för verkliga personer. Även spam eller automatiskt genererat innehåll.
 4. Försäljning av olagliga droger, lagliga droger eller receptbelagda läkemedel.
 5. Försäljning av vapen eller ammunition.
 6. Innehåll som går ut på att besökare ska ge ut inloggningsuppgifter till någon webbplats eller tjänst.
 7. Stötande, ärekränkande eller som innehåller hot.
 8. Innehåll som är obekvämt för någon person och som innehåller personuppgifter. Till exempel fulla namn, fotografi med ansikte eller liknande som kan identifiera en person.
 9. Innehåll som inte är barnvänligt.
 10. Hemsida som använder någon annans registrerade varumärke utan tillåtelse.
 11. Streaming av video som är upphovsrättsskyddat utan att ha tillåtelse.
 12. Annat innehåll som är olagligt, förespråkar illegala aktiviteter eller kränker andra människors lagstadgade rättigheter.

Detta är tillåtet:

 1. Du får lov att lägga in eller sälja egna annonser och tjäna pengar på detta vis.
 2. Det är tillåtet att ha ett obegränsat antal besökare - så länge som din hemsida inte bryter mot villkoren.
 3. Du får lov att sälja din hemsida. Den nya ägaren måste acceptera dessa villkor och e-postadressen i inställningarna måste bytas till den nya ägaren.
 4. Du får lov att systematiskt skapa hemsidor och sälja dessa till dina egna kunder till vilket pris du själv bestämmer. Du bör men måste inte använda versionen unbranded/white label för detta. Se även ovan punkt.
 5. Du får lov att tjäna hur mycket pengar du själv vill genom N.nu, så länge du följer villkoren.

Ansvar

Du är själv juridiskt ansvarig för innehållet som du publicerar på din hemsida genom N.nu.

Du ansvarar själv för att deklarera och betala in skatter på de inkomster du får genom N.nu.

Upphovsrätt

Allt material (text, bilder, filer osv) som publiceras på internet är automatiskt skyddat av lagen om upphovsrätt om inget annat anges.

Detta betyder att du inte får lov att kopiera text och bilder från någon annan plats på internet och publicera detta på din egen hemsida utan tillåtelse. Vi kommer inte aktivt att kontrollera detta men om någon klagar med bevis att de är skaparen så kommer vi att ta bort innehållet och eventuellt stänga ner hemsidan.

Du bibehåller rättigheterna till det material du lägger upp på din hemsida. Det är du och inte vi som äger innehållet. Detta betyder även att andra inte får lov att kopiera sådant du publicerar på din hemsida.

Mallar

Vissa av mallarna är licenserade med ett krav att mallskaparen måste erkännas med en länk nederst på hemsidan. Om en sådan text finns så får du inte gömma eller ta bort den. Vi har ett speciellt licensavtal med TEMPLATED vilket gör det möjligt för oss att använda 40 av deras mallar utan att behöva ge erkännande.

Rapportering av missbruk

Det startas hundratals nya hemsidor varje dag och vi har ingen möjlighet att kunna kontrollera innehåll på förhand. Vi gör rutinmässiga sökningar i systemet för att hitta hemsidor som bryter villkoren. Om du har hittat någon hemsida på N.nu som bryter mot dessa villkor så skriv till abuse@n.nu så tar vi tag i det så snart som möjligt.

Reklam

 1. Vi kan visa lite reklam på din gratis hemsida om du inte har betalat för premium. Denna reklam kommer inte att störa din hemsida.
 2. Vi skickar även nyhetsbrev gällande N.nu till användare av tjänsten, ungefär en gång per månad. Dessa nyhetsbrev kan innehålla reklam. Genom att klicka på en länk längst ner i nyhetsbrevet kan man avbryta prenumerationen.

Ångerrätt

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt. Under denna period kan man kontakta supporten och få sin betalning återbetalad. Tjänsten man betalade för avaktiveras vid återbetalning.

Integritetspolicy

Den enda personliga uppgift som N.nu samlar in och sparar är epostadress och du kan se dessa för din/dina hemsidor om du loggar in på denna länken. Dessa epostadresser används bara i syfte att återställa lösenord, få support och för att ta emot vissa epost gällande din hemsida på N.nu.

Om du väljer att prenumerera på en hemsida på N.nu så sparas din epostadress i en säker fil på servern tillhörande en viss N.nu hemsida och din epostadress används endast för att få epost från den specifika hemsidan på N.nu. Du kan alltid klicka på en länk nederst i de epost du får för att direkt radera din epostadress från listan.

Dessa epostadresser är skyddade och ges aldrig ut till tredje part. Ett undantag sker om den efterfrågas av polis eller domstol och då skickas de efterfrågade uppgifterna till en e-post kopplad till en sådan myndighetsdomän. Användaren blir i normala fall meddelad om detta.

Backup av N.nu sker automatiskt varje dag och backupfiler sparas max 3 månader. Endast Jim Westergren har tillgång till dessa backupfiler och de används endast i syfte att återställa förlorad data på N.nu.

Radering av hemsida och personuppgifter

En användare kan när som helst radera sin webbplats på N.nu på denna länken.

Vår rätt att radera och modifiera hemsidor

Vi har rätt att radera hemsidor som:

 1. bryter mot dessa villkor,
 2. inte verifierar sin e-post inom 30 dagar,
 3. saknar en giltig e-post till en ägare och som inte har loggat in på över 6 månader,
 4. inte har loggat in på sin hemsida på över ett år trots 2 påminnelser via e-post.

Vi har även rätt att modifiera innehåll på hemsidor som bryter mot dessa villkor. I så fall anges ett meddelande på hemsidan till ägaren.

Uppdatering av detta dokument

Dessa villkor och integritetspolicy var senast uppdaterad 2018-05-21 (nytt integritetspolicy).

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera dessa villkor vid behov. Vid större uppdateringar som påverkar användarna av tjänsten märkbart så meddelas användarna 2 veckor i förväg innan de nya villkoren och integritetspolicy träder i kraft. Användare har då möjlighet att till exempel radera sin hemsida och sina uppgifter om de inte vill acceptera de nya villkoren.

Legal info gällande företaget som driver N.nu

Namn: TodaysWeb Ltda.
Hemsida: www.todaysweb.se
Skattenummer/org nummer: 199628028
Telefonnummer: (+46) 855925590
Bolagets säte: Avenida Salamanca #932, Edificio Magnus, Cochabamba, Bolivia